PALVELUT KESKIPISTEESSÄ

HALUAMME PANOSTAA LAATUUN.

Mielestämme vaihtoautoliikkeissä pitäisi saada kokea sama palvelun taso kuin merkkiliikkeissä uutta autoa ostaessa. Haluamme parantaa automyynnin palvelun tasoa, lisätä joustavuutta sekä tuoda myös uusia palveluita markkinoille

 

AUTON OSTON YHTEYDESSÄ LISÄVARUSTEITA VOIDAAN LISÄTÄ SAMAAN PAKETTIIN. 

Haluaisitko uuteen autoosi vaikkapa isommat vanteet, moottorin optimoituna, auton yliteipattuna tai sävytetyillä ikkunoilla tai ihan vaan isomman turboahtimen ? 

YOU NAME IT, WE HANDLE IT  !

AUTOMYYNTI

Hinnoittelumme perusta on pyrkiä siihen että auto sekä sen hinta todellisuudessa kohtaavat, jolloin et maksa ylihintaa. Toiminnallamme tähtäämme siihen että tulet jatkossakin asioimaan meidän kanssamme. Myymme autoja periaatteessa ikään ja hintaan katsomatta sekä haemme sen sinulle mistä tahansa maailman kolkasta.  


MYYNTITILI

Mitäpä jos antaisit myyntiprosessin meidän huolehdittavaksemme ? 

 Otamme kaikenlaisia autoja myyntitiliin avoimin ja reiluin ehdoin.

Avoimet ja reilut ehdot tarkoittaa sitä että maksat vain tuloksesta, et puheesta ja tiedät etukäteen tasan tarkkaan mitä autostasi kauttamme saat.

Otamme puhtaasta autostasi kuvat, tarvittaessa huolehdimme perusteellisesta pesusta ja meikkauksesta, kirjaamme auton myynti-ilmoituksen ja vastaamme auton huolehtimisesta, myynnistä, paperitöistä, rahoituksista ja rekisteröinneistä. 

Myös myyntitili ajoneuvot voidaan rahoittaa ! 


TUONTI

Mikäli omasta varastostamme ei löydy sopivaa autoa niin etsimme juuri sinun tarpeita sekä kriteerejä vastaavan auton joko Suomesta tai Ulkomailta, ja tuomme sen sinun pihaasi. 


LISÄVARUSTEET

Kauppaan voidaan lisätä periaatteessa mitä tahansa lisävarusteita. Haluat sitten lisää tehoa tai näyttävyyttä niin me järjestämme varustelun kauppahintaan sisältyen. 


RAHOITUS

Kauttamme saat hankinnalle kilpailukykyisen ja joustavan rahoituksen.


TOIMITUS

Toimitamme autot tarvittaessa koko maahan. 

KYSY LISÄÄ PALVELUISTA