PALVELUT KESKIPISTEESSÄ

ME PANOSTAMME LAATUUN. 

Mielestämme vaihtoautoliikkeissä pitäisi saada kokea sama palvelun taso kuin merkkiliikkeissä uutta autoa ostaessa ja haluamme parantaa automyynnin palvelun tasoa, lisätä joustavuutta sekä tuoda uusia palveluita markkinoille.

 

LUE ALTA LISÄÄ PALVELUISTA TAI KYSY MEILTÄ LISÄÄ.


AUTOMYYNTI

Myymme edullisia ajoneuvoja suoraselkäisesti ja pyrimme uusimaan varastoamme nopeasti joka tarkoittaa kilpailukykyistä hinnoittelua. Hinnoittelumme perusta on pyrkiä siihen että auto sekä hinta todellisuudessa kohtaavat, jolloin et maksa ylihintaa autoista. 

Mikäli omasta myyntivarastostamme ei löydy sopivaa autoa niin voimme etsiä juuri sinun tarpeita sekä kriteerejä vastaavan auton joko Suomesta tai Ulkomailta.MYYNTITILI

Hanki autollesi ostaja meidän kautta, ja anna autosi meidän myytäväksi. Otamme kaikenlaisia autoja myyntitiliin oikein reiluin ehdoin. 

Otamme puhtaasta autostasi kuvat, tarvittaessa huolehdimme perusteellisesta pesusta ja meikkauksesta, kirjaamme auton myynti-ilmoituksen ja vastaamme auton myynnistä sekä kaikista paperitöistä vakuutusten ottamiseen ja rekisteröintiin asti. 

Kauttamme rahoitus myös myyntitili autoille. 


TUONTI&OSTO

Tuontiautot tilauksesta toiveesi mukaan.

Ostamme myös jatkuvasti autoja. Voit tarjota omaasi meille suoraan tai tarjota omaasi vaihdossa.RAHOITUS

Kauttamme saat hankinnalle SVEA rahoituksen jopa 0€ käsirahalla ja ilman kaskopakkoa. Voit soittaa meille, tai hakea ennakkopäätöksen myös verkossa. SVEA rahoitukset jopa ilman käsirahaa ja ilman kaskopakkoa 16 000€ asti. 

Tarjoamme BMC rahoituksia myös niille joilla ei tavanomaiset luottoehdot täyty. Rahoituksen voi siis saada vaikka olisi maksuhäiriöitäkin. Kaikki omarahoitukset katsotaan tapauskohtaisesti ja vaativat käsirahan.

TOIMITUS

TILAA AUTO VERKOSTA KOTIOVELLE 

Voit tilata meiltä auton kotiovelle. Toimitamme auton eikä sinun tarvitse lähteä reissaamaan. 

Toimitamme autoja joka puolelle Suomea. Kaupat tehdään etänä ja auto tuodaan sinun kotiovelle. Auto voidaan toimittaa joko ajamalla meiltä sinun luokse, tai sitten autokuljetus tuo auton. 


KÄYTÖNOPASTUS

Oletko joskus raapinut päätä ihmetellen miten jokin asia tai laite toimii tai miten sen saa päälle, ehkä olet löytänyt sattumalta joitain uusia ominaisuuksia autosta vasta pitkän ajan käytön jälkeen joista kukaan ei huomannut kertoa ? Ehkä et ole saanut kaikista laitteista kaikkea irti, jos kukaan ei ole kertonut mitä ominaisuuksia löytyy ja miten niitä käytetään ?

No mutta ei enää hätää. Meillä on aika rautainen tietämys autoista, niiden ominaisuuksista ja osaaminen ylipäätään alalta ja me annamme aina huolellisen käytönopastuksen kansantajuisin termein niin että vaikket olisikaan ihan asiantuntija, niin saat selkeän käsityksen. Voit myös jälkeenpäin kysellä meiltä askarruttavia asioita, vastaamme mielellämme kysymyksiin. 


SUPPORT

Vastaamme puhelimeen myös kaupanteon jälkeen, joten saat meiltä apua ongelmatilanteissa. 

Oli asia mikä tahansa niin auton hankinnan jälkeen voit kysyä meiltä mitä tahansa ja vastaamme. Jos emme tiedä, niin selvitämme.


RENGASHOTELLI


Eikö ärsytä kun autokaupasta auton ostettua takapenkillä makaa likaisia renkaita ? Sitten ne pitää kotona purkaa autosta ja nostaa varastoon. Sitten käsien pesulle ja vaatteetkin menivät likaisiksi..

Ei enää näitä likaisia autonrenkaita penkeillä. Ei enää painavien autonrenkaiden roudaamista verkkokellariin. Meiltä lähtiessäsi sinun ei tarvitse välttämättä viedä renkaita mukanasi kotiin vaan ne voi jättää meille rengashotelliin. Sovitaan sitten missä ja milloin niitä vaihdetaan. Myymme myös uusia renkaita ja vanteita ja kierrätämme vanhat renkaat.