PALVELUT KESKIPISTEESSÄ

SUORASELKÄISEMPÄÄ AUTOKAUPPAA


MYYNTI

OSTO

RAHOITUS

TOIMITUS

KÄYTÖNOPASTUS

HUOLENPITO

RENGASHOTELLI


SUORITUSKYKY

MYYNTI&TUONTI

Mikäli omasta myyntivarastosta ei löydy sopivaa autoa niin voimme etsiä juuri sinun tarpeita sekä kriteerejä vastaavan auton joko Suomesta tai Ulkomailta. 

Voimme myös myydä autosi puolestasi. Otamme autoja myyntitiliin myytäväksi, erittäin joustavin ehdoin.


OSTO

Ostamme jatkuvasti autoja. 

Voit tarjota omaasi meille suoraan ja meidän kanssa voi tehdä myös vaihtokauppaa. RAHOITUS

Kauttamme saat SVEA rahoituksen autohankinnalle. Voit soittaa meille, tai hakea ennakkopäätöksen myös verkossa. SVEA rahoitukset jopa ilman käsirahaa ja kaskopakkoa 16.000€ asti. 

Tarjoamme myös BMC omarahoituksia niille joilla ei tavanomaiset luottoehdot täyty. Rahoituksen voi siis saada vaikka olisi maksuhäiriöitäkin. Kaikki omarahoitukset katsotaan tapauskohtaisesti ja vaativat käsirahan.


TOIMITUS

TILAA AUTO VERKOSTA KOTIOVELLE 

Voit tilata meiltä auton kotiovelle. Toimitamme auton eikä sinun tarvitse lähteä reissaamaan. 

Toimitamme autoja joka puolelle Suomea. Kaupat tehdään kokonaan etänä ja auto tuodaan sinun kotiovelle. Rahoituksen voi tehdä ja allekirjoittaa sähköisesti. 

Auto voidaan toimittaa joko ajamalla meiltä sinun luokse, tai sitten yhteistyökumppanimme kuljettavat auton luoksesi. 


KÄYTÖNOPASTUS

Oletko joskus kuluttanut aikaa ja raapinut päätä ihmetellen miten jokin asia tai laite toimii tai miten sen saa päälle, tai löytänyt sattumalta joitain uusia ominaisuuksia autosta vasta pitkän ajan käytön jälkeen? Ehkä et ole saanut kaikista laitteista kaikkea irti, jos kukaan ei ole kertonut mitä ominaisuuksia löytyy ja miten niitä käytetään ?

No mutta ei enää hätää. Meillä on aika rautainen tietämys ja osaaminen alalta, ja me annamme aina huolellisen käytönopastuksen kansantajuisin termein niin että vaikket olisikaan asiantuntija, niin saat selkeän käsityksen. Voit myös jälkeenpäin kysellä meiltä askarruttavia asioita, vastaamme mielellämme kysymyksiin. 


HUOLENPITO

Ajattele tilannetta jossa sinun ei tarvitse muuta kuin ajaa. 

Hankkiessasi meiltä auton, on sinun mahdollista antaa autosi huolenpito meidän käsiimme. 

Se tarkoittaa sitä että pidämme huolta autostasi ja katsomme että sen laitteet toimivat, öljyt ja nesteet ovat OK, ja auton tekninen kunto on ajan tasalla. Pitämällä huolta autosta pidennämme sen elinikää, sen arvo säilyy paremmin sekä pidämme suuret yllätykset loitolla ja voit huolettomammin vain suhailla.   

Tehdään enemmän yhteisiä ja turvallisia kilometrejä. 


RENGASHOTELLI


Ei enää likaisia autonrenkaita penkeillä ! 

Eikö ärsytä kun autokaupasta auton ostettua takapenkillä makaa likaisia renkaita ? 

Ei enää tarvitse roudata painavia renkaita häkkikellariin. Meiltä lähtiessäsi sinun ei tarvitse välttämättä viedä renkaita mukanasi kotiin vaan ne voi jättää suoraan meille rengashotelliin. Sovitaan vain missä yhteistyökumppaniemme pisteessä käytte vaihdattamassa.

Myymme myös uusia renkaita ja vanteita ja huolehdimme vanhojen renkaiden kierrätyksestä.


BEMYCAR